Почитувани, денес 10.05.2019, во периодот после 10:00 часот, поради технички зафат во Кругот на Фабриката Железара, без вода ќе останат н.м. Смилковци и н.м Црешево.

Со почит, ЈКП “Гази Баба 2007”.