ЈКПГБ2007

Комуналното јавно претпријатие е основано од страна на Советот на Општина Гази Баба во 2007 година. Јавното претпријатие е организирано како Јавно претпријатие за вршење на комунални дејности.

 

Акции

August 1, 2018

СООПШТЕНИЕ !

Јавното комунално претпријатие “Гази Баба 2007” сметано од 30.07.2018, започнува со работа на нова локација во нова административна зграда која […]
July 3, 2018

Акција за расчистување на каналот во населено место Трубарево!

ЈКП “Гази Баба 2007” во соработка со АД Водостопанство на Македонија денеска даде свој допринес во расчистување на каналот на […]
July 3, 2018

Поставување на урбана опрема во населба Хиподром!

ЈКП “Гази Баба 2007” од денеска започнува со монтажа на корпи за отпадоци и клупи,како и санација на постоечките во […]
June 28, 2018

Вработените во ЈКП “Гази Баба 2007” добија нови униформи

Директорот на ЈКП Гази Баба Влатко Митовски заедно со Градоначалникот на Општина Гази Баба Борис Георгиевски,денес на вработените во комуналното […]

СООПШТЕНИЕ ЗА ГРАЃАНИ

По редовни поплаки на граѓаните на Општина Гази Баба,а во врска со контејнерите кои што се оштетени или отстранети во нивните населени места или пак има потреба да се постават дополнително,ЈКП "Гази Баба 2007" во соработка со Комунална Хигиена Скопје (КХС), Ве охрабруваме во коментар да ни посочите локации (по можност и со слика) каде истите тие контејнери се наоѓаат и каде дополнително би се поставувале доколку фалат и има реална потреба од нив. 

Ве очекуваме со сугестии. Со почит ЈКП "Гази Баба 2007".


Дознајте повеќе за ЈКП Гази Баба

ПОВАЖНИ ТЕЛЕФОНИ

Комунална Хигиена Скопје

02 3118-525

ЈП Водовод и канализација - Скопје

02 3240 300 / 02 3073 010

Општина Гази Баба

02 322 66 55

Град Скопје

02 3297 204