02 322 4801
info@jkpgb2007.gov.mk

Новости

Зголемување на прегледноста на патот Раштак – Бутел

Поради густата вегетација, прегледноста на патот на потегот Раштак-Бутел беше значително намалена, со што екипите на ЈКП “Гази Баба 2007”, заедно со локалното население, организираа Неделна работна акција за кастрење на гранки и грмушки покрај самиот пат.

Ваквите работни акции прераснаа во пракса, а истите ќе продолжат и во иднина и во другите населени места во Општина Гази Баба.

Post a comment