Во изминатиот период драстично го намаливме бројот на дивите депонии и ставивме крај на нивното создавање, постапивме и по огромен број на барања на граѓаните за кроење и сечење на сувите и дотраени дрвја кои претставуваат опасност за граѓаните.

Ве охрабруваме и понатаму да продолжите со поднесување на барања за проблемите во вашето место на живеење кои се во домен на работата на претпријатието, во просториите на ЈКП “Гази Баба 2007” кои се наоѓаат веднаш до Кино Маџари.

Упатуваме апел до граѓаните за зачувавње на животната средина.